Laatste nieuws

De kerstvakantie ligt inmiddels achter ons. Iedereen is weer uitgerust aan het werk en op alle groepen ligt er een mooi programma klaar.

 

We wensen iedereen een mooi 2020!

Op vrijdag 20 september aanstaande openen wij van 13.00 - 16.00 uur onze deuren voor publiek. Wij laten u graag onze nieuwe locatie zien en vertellen we u wat we samen met onze deelnemers het afgelopen jaar hebben aangepakt.

 

U bent van harte welkom op de Dorpsstraat 58 in Assendelft.

 

U kunt onze dagbesteding vinden achter op het erf, langs de stolp de bordjes volgen.

Nog enkele dagen en de zomervakantie van dit jaar is van start! Dat betekent voor onze dagbesteding dat cliënten én begeleiders op vakantie gaan. BC Works Dagbesteding is deze periode gewoon open en bereikbaar via de bekende wegen, met uitzondering van:

 

Woensdag 14 augustus tot en met vrijdag 23 augustus zijn begeleiders Paul en Linda afwezig. Begeleider Tim is gewoon werkzaam en bereikbaar op de BC Works-telefoon tussen 8.30 en 16.00 uur. De email wordt weer beantwoord vanaf maandag 26 augustus.

 

Tevens is BC Works Dagbesteding dicht op vrijdag 23 augustus.

 

Wij wensen u alvast een prettige vakantie!

 

Naast het werken en verbouwen op onze nieuwe locatie, staan we geregeld stil bij wat we in 11 maanden al hebben bereikt. En komen we tot het besef dat onze website een beetje verwaarloosd is. We geven uiteraard ook graag weer wat we met elkaar hebben bereikt.

 

Naast onze dagelijkse vaste activiteiten, klussen we ook met onze deelnemers aan de nieuwe dagbestedingsruimten, richten we de stallen opnieuw in en worden er ook veel 'gebouwtjes' gesloopt. Met de hulp van NL Doet afgelopen maart zijn we ook ver gekomen met ons knaagdierenpleintje en de moestuin.

 

Inmiddels is ons dierenaantal gegroeid naar 7 konijnen, 2 cavia's, 2 varkentjes, 2 geiten, 5 pony's en een koppel schapen mét lammeren. Deze dieren worden dagelijks verzorgt door onze deelnemers. 

 

Onze keukengroep krijgt ook steeds meer vorm en worden er drie keer per week kookactiviteiten aangeboden. Daarnaast komt ook het thema schoonmaken in de breedste zin van het woord aan bod.

 

Naast alle klusssen en plannen is er ook voldoende ruimte voor ontspanning. Zo bieden we op wekelijkse basis bewegingsactiviteiten en knutselactiviteiten aan.

 

Kortom: op onze nieuwe locatie timmeren we hard aan de weg!

Ook dit jaar doen wij weer mee met NL Doet. Dit is op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart van 9.00 - 16.00 uur op onze locatie aan de Dorpsstraat in Assendelft.

 

Voor onze cliënten willen we de nieuwe moestuin kweekklaar maken, kippenhok opbouwen, het konijnenhok opbouwen en liggen er nog extra klussen klaar.

 

Wij verzorgen koffie/thee, de lunch en een als afsluiter een borreltje.

 

Mee doen? Geef je op via info@bcworksdagbesteding.nl of zoek onze klus op via www.nldoet.nl

 

Hoe meer handen, hoe meer klussen er verricht kunnen worden voor onze cliënten!