Laatste nieuws

Vanmorgen hebben wij, na goed overleg met het RIVM, besloten om onze dagbesteding te sluiten tot en met 6 april.

 

Dit houdt in dat onze cliënten geen dagbesteding ontvangen en wij niet open zijn voor bezoekers.

 

Wij zijn wel dagelijks, m.u.v. vrijdag, telefonisch bereikbaar op aangepaste tijden: 10.00 - 14.00 uur.

 

Het is voor ons onwerkelijk om een dergelijk besluit te moeten maken, echter sluiten wij ons volledig aan op de adviezen die vanuit het RIVM gegeven worden.

 

Wij hopen na deze 3 weken gewoon weer open te kunnen en lekker aan de gang te kunnen met onze cliënten.

 

Wij wensen iedereen veel goeds, probeer er iets van te maken deze periode en hopelijk zien we elkaar snel weer!!

 

Tim, Paul en Linda

De afgelopen 1,5 jaar hebben wij getracht de vrijdag als dagbestedingsdag aan te bieden. Echter is helaas gebleken dat er momenteel onvoldoende animo is om de vrijdag open te blijven.

 

Vanaf maart 2020 zullen wij op de vrijdag dicht zijn én niet telefonisch bereikbaar zijn. Wel werken wij met een wachtlijst en kunnen we de groep weer openstellen bij 4 cliënten.

De kerstvakantie ligt inmiddels achter ons. Iedereen is weer uitgerust aan het werk en op alle groepen ligt er een mooi programma klaar.

 

We wensen iedereen een mooi 2020!

Op vrijdag 20 september aanstaande openen wij van 13.00 - 16.00 uur onze deuren voor publiek. Wij laten u graag onze nieuwe locatie zien en vertellen we u wat we samen met onze deelnemers het afgelopen jaar hebben aangepakt.

 

U bent van harte welkom op de Dorpsstraat 58 in Assendelft.

 

U kunt onze dagbesteding vinden achter op het erf, langs de stolp de bordjes volgen.

Nog enkele dagen en de zomervakantie van dit jaar is van start! Dat betekent voor onze dagbesteding dat cliënten én begeleiders op vakantie gaan. BC Works Dagbesteding is deze periode gewoon open en bereikbaar via de bekende wegen, met uitzondering van:

 

Woensdag 14 augustus tot en met vrijdag 23 augustus zijn begeleiders Paul en Linda afwezig. Begeleider Tim is gewoon werkzaam en bereikbaar op de BC Works-telefoon tussen 8.30 en 16.00 uur. De email wordt weer beantwoord vanaf maandag 26 augustus.

 

Tevens is BC Works Dagbesteding dicht op vrijdag 23 augustus.

 

Wij wensen u alvast een prettige vakantie!