BC Works Dagbesteding

BC Works Dagbesteding op maat, voor jong volwassenen met een verstandelijke handicap en jongeren uit het speciaal onderwijs

Linda van den Berg & Paul Constant

Linda van den Berg en Paul Constant zijn in juli 2012 een dagbestedingplek gestart, onder de naam BC Works Dagbesteding. Beide begeleiders hebben ruime ervaring in de verstandelijk gehandicaptensector, jeugdzorg en het kinderwerk.

BC Works Dagbesteding zet zich in voor jongeren, jong volwassenen en volwassenen met een verstandelijke handicap, jongeren uit het speciaal of praktijk onderwijs en jongeren die een leerontheffing hebben. Tevens bieden wij voor deze doelgroep school-stages aan.

BC Works Dagbesteding is gevestigd aan de Dorpsstraat 58 in Assendelft, waar zij een houtwerkplaats en een moestuin beheren. Het uitgangspunt van deze twee dagbestedinggroepen is dat er gekeken wordt naar de wensen en behoeften van de deelnemers. Door middel van het bieden van een prettige werksfeer, wordt er ruimte en veiligheid geboden zodat de deelnemers zich ontwikkelen. Daarnaast kunnen de deelnemers bijdragen tot het maken van producten, waarbij het proces hiervan centraal staat.

Er worden verschillende activiteiten aangeboden als het maken van vogelhuisjes, naambordjes en tuinmeubelen. Het verzorgen van de moestuin, werkzaamheden op en rond het erf, verzorging van kippen, schapen/lammeren/kalveren, het maken van vogelvoeder producten en kook- en schoonmaakactiviteiten.

BC Works Dagbesteding is een fijne plek waar de deelnemers kunnen genieten van het buitenleven. Doordat erop de twee groepen maximaal acht deelnemers geplaatst kunnen worden is er voldoende ruimte voor individuele ontwikkeling en aandacht.

BC Works Dagbesteding heeft een capaciteit voor in totaal acht deelnemers per dag, verdeeld over de houtgroep en de tuingroep.

Van maandag tot donderdag van 9.00 – 16.00 uur is BC Works Dagbesteding geopend. 

U kunt via ons contactformulier, email-adres of telefoonnummer vrijblijvend informatie opvragen.